camillasscrapberoende.blogg.se

Hej! Jag heter Camilla.Bor i villa i Vittsjö tillsammans med min man och våra 3 barn, (Nova, Neo och Li). Jobbar på Axfoods Kundsupport. Jag blev 2012 neddragen i scrapbookingträsket av min granne. *sss* Sedan dess är jag fast. :) Jag scrappar när jag får tid. Är svårt med tiden när man har tre små barn hemma, men jag TAR mig helt enkelt tid. :) Min stoooora passion inom scrapbooking är nog Magnoliastämplar. Haha! Så varje gång det kommer en ny kollektion blir man fattig. ;) Började med att måla med ProMarkerpennor men har nu gått över till DistressInk refill eller dynor. Älskar den lite mer antika stilen som man lättare får med distresserna än med ProMarkers, Önskar er en underbar dag!!!

Stafflikort a la "all in"

Publicerad 2014-04-28 21:51:35 i Allmänt,

God afton!
 
Nu har jag gjort ett stafflikort. Alla är så duktiga på att ha hur mkt som helst på sina kort och det ser sååå underbart ut. Så därav kallar jag det "all in" kort. ;) Så varför inte give it a try?! :)
 
 
Jag har använt Maja Designs papper fr Fikaserien. Det är bara så underbart att man knappt vill använda det. Ett såkallat "klapp-papper". ;) 

 
Jag har målat Magnoliastämpel (Skytten) med Distress Ink, sen embossat dit lite frantage i högra hörnet. Nyckelhålet är fr Roxstamps. Fjäderdiesen är fr Magnolia. Ostduk fr Pysseltagen.
 

Spetsen är fr Pysseltagen, fjärilsdiesen fr Mermorybox, blommor fr Roxstamps och pysseltagen, ramdies fr JoyCraft.
 
 

Här har jag satt ett dies fr JoyCraft. Den är så underbar så man kan nästan dö. Ett måste för varje scrappare tror jag. ;) Sen har jag embossat dit en textstämpel fr Gummiapan och satt dit en stor pil fr Roxstamps.
 
 

min egen fågelholk

Publicerad 2014-04-20 21:30:16 i Allmänt,

Hej!
 
Köpte kitet till fågelholken på Roxstamps. :) Nu kan äntligen mina sockerbitar föröka sig. ;) Hihi! 
 
 
Såhär blev den. :) I kitet ingick den extra tjocka chipboarden, fötter, 2 st hörn (ett av dom ser du ovanför hålet) och självklart en bra beskrivning. :)
 
 
 
Här på baksidan valde jag att sätta det andra hörnet.
 
 
Förstärkte hörnen på taket med metalhörnor så att det inte ska skavas. Pappret är fr Bildmålarna. Höll nere dekorationerna för jag tyckte pappret var så fint. Hihi! 
 
Ha en fortsatt bra kväll så ses vi snart igen! 
 
Kram på er! 💖💖💖

Ett roooosa kort!

Publicerad 2014-04-15 20:47:28 i Allmänt,

Hej! 
 
Idag ska jag blogga ett kort jag gjorde till min dotters kompis som fyllde år i helgen. :) Ett riiiktigt flickkort om jag får säga det själv. ;) 
 
 
Här har jag målat Tildan fr Magnolian med distresser. Jag har maskat henne i 3 omgångar och EJ tagit ny stämpelfärg på stämpeln mellan. På så sätt får man de svagare linjerna. Slottet är även det ifrån magnolia. Molnen fr JoyCraft och så även ramen. Äääälskar den! Och det bästa är att den är lätt att få ut hel ur min BS. :) Aldrig fel. ;) 
 
 
 
Här kommer insidan.
 
Här har jag maskat ihop 2 magnoliastämplar. Bl.a väduren fr nya kollektionen. Och pappret är fr Gummiapan. Det fyndade jag uppe i Stockholm på Scrap and Pearleventet. :) 
 
Önskar er alla en underbar kväll!!! 💖
 
Kram på er! 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela