camillasscrapberoende.blogg.se

Hej! Jag heter Camilla.Bor i villa i Vittsjö tillsammans med min man och våra 3 barn, (Nova, Neo och Li). Jobbar på Axfoods Kundsupport. Jag blev 2012 neddragen i scrapbookingträsket av min granne. *sss* Sedan dess är jag fast. :) Jag scrappar när jag får tid. Är svårt med tiden när man har tre små barn hemma, men jag TAR mig helt enkelt tid. :) Min stoooora passion inom scrapbooking är nog Magnoliastämplar. Haha! Så varje gång det kommer en ny kollektion blir man fattig. ;) Började med att måla med ProMarkerpennor men har nu gått över till DistressInk refill eller dynor. Älskar den lite mer antika stilen som man lättare får med distresserna än med ProMarkers, Önskar er en underbar dag!!!

Här är lite av vad jag målat innan jag startade min blogg. :)

Publicerad 2014-02-02 12:33:55 i Allmänt,

 
Dessa har ajg målat med DistressInk och Pads/dynor. Den nedersta bilden var första gången jag maskade så den blev nåååågot sned och ving men va rackarns gör det. :) Övning ger färdighet. :)
 
 
 
Detta är målat med ProMarkers. Använt fotostippen fr Gummiapan sedan stämplat in miniMagnolior. Tipset kom fr en härlig vän Malin Wiberg som är en av de mest kreativa människor jag känner. :)
 
Ha en underbar dag! <3
 
 

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2014-02-02 22:38:12

Så fint målat, och tack för de fina orden ♡

Svar: Såklart att du som är min stora inspiration ska va me i min blogg! :) 💖
Camilla Johannesen

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela