camillasscrapberoende.blogg.se

Hej! Jag heter Camilla.Bor i villa i Vittsjö tillsammans med min man och våra 3 barn, (Nova, Neo och Li). Jobbar på Axfoods Kundsupport. Jag blev 2012 neddragen i scrapbookingträsket av min granne. *sss* Sedan dess är jag fast. :) Jag scrappar när jag får tid. Är svårt med tiden när man har tre små barn hemma, men jag TAR mig helt enkelt tid. :) Min stoooora passion inom scrapbooking är nog Magnoliastämplar. Haha! Så varje gång det kommer en ny kollektion blir man fattig. ;) Började med att måla med ProMarkerpennor men har nu gått över till DistressInk refill eller dynor. Älskar den lite mer antika stilen som man lättare får med distresserna än med ProMarkers, Önskar er en underbar dag!!!

En liten plånbok

Publicerad 2014-02-05 22:35:00 i Allmänt,

 
God afton!  :) 
 
Fick syn på något såååå fint i dag på facebook så jag var tvungen att prova på att göra en själv. :) 
 Och den va INTE svår att göra. Min man trodde knappt sina ögon när det inte tagit 4-5 timmar. Haha!
 
 
Detta är insidan. 
 
Ska försöka förklara hur jag gjort. 
Ta cardstock som är 25cm*14cm. Biga (vik) på 9 och 18 cm. Sen klär du utsidan/insidan. OBS! Tänk på att inte klä insidan innan du satt eventuella brads i låset eller dylikt! :) Då har du själva stommen. 
För att göra dragspelen (de vita som håller samman plånboken) tar du 2 bitar som är 10*8cm och bigar (viker) på långsidan. Varje cm så alltså 1.2.3.4.5.6.7.8.9 bigar du på. Sen limmar du dom på insidan. Sen är den nästan klar. Bara låset som fattas. :) Och dekorationer såklart. :) 
Mitt lås är fr Pysseltagen. :) 
 
Kram på er! 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela