camillasscrapberoende.blogg.se

Hej! Jag heter Camilla.Bor i villa i Vittsjö tillsammans med min man och våra 3 barn, (Nova, Neo och Li). Jobbar på Axfoods Kundsupport. Jag blev 2012 neddragen i scrapbookingträsket av min granne. *sss* Sedan dess är jag fast. :) Jag scrappar när jag får tid. Är svårt med tiden när man har tre små barn hemma, men jag TAR mig helt enkelt tid. :) Min stoooora passion inom scrapbooking är nog Magnoliastämplar. Haha! Så varje gång det kommer en ny kollektion blir man fattig. ;) Började med att måla med ProMarkerpennor men har nu gått över till DistressInk refill eller dynor. Älskar den lite mer antika stilen som man lättare får med distresserna än med ProMarkers, Önskar er en underbar dag!!!

Stafflikort a la "all in"

Publicerad 2014-04-28 21:51:35 i Allmänt,

God afton!
 
Nu har jag gjort ett stafflikort. Alla är så duktiga på att ha hur mkt som helst på sina kort och det ser sååå underbart ut. Så därav kallar jag det "all in" kort. ;) Så varför inte give it a try?! :)
 
 
Jag har använt Maja Designs papper fr Fikaserien. Det är bara så underbart att man knappt vill använda det. Ett såkallat "klapp-papper". ;) 

 
Jag har målat Magnoliastämpel (Skytten) med Distress Ink, sen embossat dit lite frantage i högra hörnet. Nyckelhålet är fr Roxstamps. Fjäderdiesen är fr Magnolia. Ostduk fr Pysseltagen.
 

Spetsen är fr Pysseltagen, fjärilsdiesen fr Mermorybox, blommor fr Roxstamps och pysseltagen, ramdies fr JoyCraft.
 
 

Här har jag satt ett dies fr JoyCraft. Den är så underbar så man kan nästan dö. Ett måste för varje scrappare tror jag. ;) Sen har jag embossat dit en textstämpel fr Gummiapan och satt dit en stor pil fr Roxstamps.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela